Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

Live muziek bij de uitvaart, door

 Patricia 

'zangeres via hart en gevoel' 

Mijn naam is Patricia Verweijen-Salomons. Ik woon met mijn lieve man en kinderen in Aerdt.
Ik onderneem graag uitjes met mijn gezin, hou van wandelingen in de natuur, lees graag een mooi boek en ben al 21 jaar actief lid van Popkoor A Sign of Friendship.
Al vanaf mijn kind zijn was ik bezig met muziek, zingen en dansen. Ik deed graag mee als er een bonte avond was, of als er een karaoke avond was, of tijdens de muzieklessen op school ondanks dat ik een verlegen meisje was. Toen ik 21 jaar geleden bij het koor terecht kwam, kwam ik meer uit mijn schulp en durfde ik me passioneel over te geven aan het zingen.
Nu heb ik ook de volgende stap gemaakt.
Minder werken en meer tijd vrijmaken voor het zingen. Ik wil klaarstaan op juist die momenten waarin emoties en gevoelens een grote rol spelen.  Dit is de beste beslissing ooit en ik ben dankbaar dat ik mijn liefde voor muziek kan delen met iedereen om zo de meest belangrijke momenten muzikaal onvergetelijk te maken.

Als zangeres zing ik onder meer op uitvaarten. Daar zal ik mij expliciet verbinden aan de wensen van de nabestaanden. Het laten zijn in een moment, die pauzeknop en dat rustpuntje in een prachtige dienst vol emoties. Een nummer instuderen naar wens, als deze niet al in het uitgebreide repertoire zit, is dan ook zeker bespreekbaar zodat de dienst helemaal is zoals jullie wensen. Wil je een kleine setting, het huiskamergevoel, dan zal ik intiem met of zonder versterking in jullie midden staan. Liefs Patricia


Bij interesse bespreekt Liefdevol Loslaten graag de mogelijkheden maar rechtstreeks contact opnemen met Patricia kan natuurlijk ook.
Patricia Verweijen-Salomons is al jaren een bekende van mij en een uitvaart opluisteren met zang is aan haar absoluut toe te vertrouwen.

Voor meer informatie zie haar website:  

https://www.zangeresmetgevoel.nl/

Inge

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn