Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.


Reactiehoekje

14 berichten op 3 pagina's
Wim Wim LippetsB
17-06-22 09:21:00
Beste Inge was prachtig hoe je gesproken heb wil je nogmaals bedanken voor het mooie dat je voor ons gebracht heb mooier had niet ge kunt dankje mvg Wim en annie
Opmerking:
Wat mooi om te horen, Wim en Annie, dat jullie tevreden zijn met de dienst die samen maakten. Het was heel fijn om te kunnen helpen. Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om zonder jullie geliefde vrouw en moeder verder te gaan.
Liefdevolle groet, Inge
Mandy Bieleman
15-06-22 22:41:07
Inge ik wil je bedanken voor de mooie woorden op de uitvaart van mijn schoonmoeder.
15 juni heb ik afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder. Inge heeft een mooi levens verhaal in elkaar gezet. We hebben de eerste afspraak van alles kunnen zeggen en Inge heeft daar wat moois van gemaakt. Het verhaal kom binnen maar het was ook zo mooi. Het zijn mooie herinneringen. Echt super bedankt Inge.
Opmerking:
Hai Mandy, wat een fijne reactie op de afscheidsdienst, die ik gisteren voor jullie mocht verzorgen. Dankjewel voor deze mooie woorden. Ik wens jou met je kersverse gezinnetje, naast veel kracht ook alle goeds voor de toekomst toe, geniet van elkaar!
Liefdevolle groet, Inge
Renate Tromp
10-04-22 18:06:48
Wat heeft Inge tijdens de uitvaart van onze vader op vrijdag 18 maart prachtig en met liefde gesproken! Nog altijd ben ik er erg van onder de indruk hoe Inge het leven van onze vader, na één ontmoeting met ons, zo treffend en waardig heeft verwoord. Haar warme persoonlijkheid en liefdevolle aandacht voor ieder van ons voelde als een cadeautje in een verdrietige periode. Inge, ik ben zo blij dat we stiekem toch een klein beetje ondeugend zijn geweest…. :-)
Opmerking:
Lieve Renate en Mirjam, wat een lieve en hartverwarmende reactie, ik ben er sprakeloos van. Fijn om te horen dat jullie de samenwerking met mij zo hebben ervaren. Samen hebben we er een heel intiem en passend afscheid van kunnen maken, dat voor mij ook erg goed voelde. Dank voor jullie vertrouwen en openheid. Mijn wens is dat de herinnering aan de dienst met dat beetje ondeugd ;-) en de 'doosjes' jullie zullen ondersteunen in het rouwproces. Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes gewenst voor de toekomst!
Liefs, Inge
Christina De graaf
15-03-22 07:00:38
Onze eerste uitvaart samenwerken was vorige maand een feit.
Wat ontzettend fijn en prettig om met jou te mogen samenwerken.
De dienst heb je prachtig in elkaar gezet en fantastische voorgedragen.
Rustig en kalm zoals je bent neem je dat mee en dat is erg prettig om na te luisteren.
De familie was erg tevreden en ik zeker ook.

Inge bedankt
Opmerking:
Dankjewel Christina, voor deze mooie complimenten. Het genoegen was geheel wederzijds, ik vond de manier van samenwerken ook prettig en heel natuurlijk en soepel gaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg fijn dat zowel de familie als jij tevreden zijn met mijn bijdrage aan de afscheidsdienst.
Liefs, Inge
Esmeralda van Haren
16-01-22 11:20:52
Bij het afscheid van mijn moeder heeft Inge gesproken. De tekst waarin Inge haar levenspad heeft verwoord was heel treffend. Het was prachtig! Woorden kunnen zo troostend zijn..... Ze zorgde ook voor mooie verbindingen tussen de verschillende onderdelen van het afscheid. We kijken terug op een heel mooi en warm afscheid.
Opmerking:
Lieve Esmeralda en familie, dank voor deze warme woorden. Fijn dat de dienst jullie wat troost heeft geboden en jullie er met een goed gevoel op terugkijken. Ik heb het met alle liefde gedaan, en het contact met jullie allemaal als heel prettig en warm ervaren. We hebben er echt samen iets moois van gemaakt!
Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toegewenst voor de tijd die nog komt.....Liefs, Inge.
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn