Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'

Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?

Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd.

Reactiehoekje

10 berichten op 2 pagina's
Esmeralda van Haren
16-01-22 11:20:52
Bij het afscheid van mijn moeder heeft Inge gesproken. De tekst waarin Inge haar levenspad heeft verwoord was heel treffend. Het was prachtig! Woorden kunnen zo troostend zijn..... Ze zorgde ook voor mooie verbindingen tussen de verschillende onderdelen van het afscheid. We kijken terug op een heel mooi en warm afscheid.
Opmerking:
Lieve Esmeralda en familie, dank voor deze warme woorden. Fijn dat de dienst jullie wat troost heeft geboden en jullie er met een goed gevoel op terugkijken. Ik heb het met alle liefde gedaan, en het contact met jullie allemaal als heel prettig en warm ervaren. We hebben er echt samen iets moois van gemaakt!
Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toegewenst voor de tijd die nog komt.....Liefs, Inge.
Gerard van Blanken
08-11-21 13:10:15
Op 28 september heeft Inge ons bijgestaan tijdens de uitvaart van onze moeder.
Dit heeft Inge gedaan op een zeer liefdevolle wijze waar wij veel steun aan hebben gehad. Inge ik wil je ook namens mijn broers heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden en het bijstaan van ons in deze moeilijke tijd.
Gerard,Ruud,John en Peter
Opmerking:
Beste Gerard, Ruud, John en Peter, dank voor jullie bericht. Heel fijn om te lezen dat ik jullie tot steun kon zijn. Met alle liefde, heb ik mijn steentje mogen en dus kunnen bijdragen, zodat we samen een mooi afscheid voor moeder hebben gemaakt.. Dank voor jullie vertrouwen, veel kracht verder gewenst en alle goeds voor de toekomst!
Liefdevolle groet, Inge
Henriëtte du Plessis
01-11-21 21:53:34
2 Oktober jl was Inge onze spreekster bij de crematie van mijn lieve schoonmoeder. Het was zo mooi en prachtig gelezen. Dank je wel Inge, dat je ons bijstond op die moeilijke dag. Namens ons allen.
Opmerking:
Lieve familie Du Plessis, wat een fijn bericht! Dank hiervoor en voor jullie vertrouwen in mij, zodat we samen de dienst een mooie invulling konden geven. Met alle liefde gedaan, hopelijk geeft het jullie wat troost en steun voor de toekomst. Veel kracht gewenst voor de moeilijke dagen.
Liefdevolle groet, Inge.
Jeannette Span
07-10-21 14:28:30
13september 2021 is de uitvaart geweest van mijn man die Inge verzorgt heeft. Zij heeft dit zo liefdevol en warm gedaan, helemaal top. Dank je wel Inge dat je dit voor ons gedaan hebt. Jeannette en kinderen
Opmerking:
Lieve Jeannette, kinderen en kleindochter, wat een ontzettend fijn bericht in mijn gastenboek. Heel erg graag en met alle liefde voor jullie gedaan. Hopelijk geeft het tevreden terugkijken op de afscheidsdienst wat troost en houvast voor de toekomst.
Liefdevolle groet, Inge (en een knuf voor opa's mooie kleine meid ;-)
Saskia Saskia Beek
03-05-21 19:37:02
Herinner
Hoor mij nog in stilte,
Voel mij in de wind.
Zie mij in het water,
Als herinneren begint.
Luister wat de storm zegt,
Proef die druppel dauw.
Koester elke herinnering,
Dan ben ik steeds bij jou.

Inge, dank je wel voor het spreken bij de uitvaart van m'n lieve schoonmoeder. Je hebt ons een hele waardevolle herinnering mee gegeven door onze teksten en muziek als 1 levensverhaal te maken. Heel bijzonder hoe kloppend haar levenspad werd vertelt door jou.
Dank je wel voor deze mooie herinnering.

Tevens wil ik je bedanken voor je luisterend oor en de aandacht voor iedereen.

Je hebt in deze verdrietige tijd een mooie dierbare sprankeling mee gegeven!
Opmerking:
Dankjewel Saskia, het was een voorrecht om de afscheidsbijeenkomst voor jullie te mogen voorgaan. Wat mooi dat je dit bericht begint met mijn gedicht. Hopelijk geeft het jullie troost en kracht om verder te gaan zonder jullie geliefde (schoon)ma en oma. Graag bedank ik jullie voor het in mij gestelde vertrouwen. We hebben er met z'n allen iets bijzonders van gemaakt!
Liefdevolle groet, Inge
Tonen: 5  10
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn