Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Af en toe wordt zo'n reactie 'ingelijst' en geplaatst op Social Media.


 

Reactiehoekje

22 berichten op 5 pagina's
Romy Berendsen
09-01-24 15:53:23
Op de uitvaart van mijn oma, heeft Inge ontzettend mooi gesproken. Een super mooi verhaal van oma haar leven tot aan mijn afscheidsbrief. Heel bijzonder! Wij zijn Inge enorm dankbaar. Precies zoals oma het had gewild. Denkend aan alle kleine details. Inge is een super lieve, warme vrouw en gaf ons een fijn, vertrouwd gevoel. Naderhand nog een heel fijn gesprek gehad, waarbij we super mooie boekjes mochten ontvangen met de volledige teksten van de crematie. Enorm fijn om te hebben en terug te lezen!

Wij bevelen Inge aan iedereen aan!

Inge, nogmaals ontzettend bedankt voor al je mooie woorden en betrokkenheid.✨🌹
Opmerking:
Lieve Romy en familie, het was voor mij een eer om oma (Trees) te mogen ontmoeten en vooraf te helpen bij het invullen van haar afscheidsdienst. Het vertrouwen dat ik kreeg heeft mij geraakt en dat jullie nu achteraf zeggen dat alles zo naar wens en mooi was, doet mij erg goed. Ik zal Trees en jullie dan ook niet meer vergeten.
Ze gaat erg gemist worden, dat zeker, maar de herinneringen aan deze lieve vrouw zullen troosten, daar ben ik van overtuigd. En daarnaast doet het roodborstje dat wel........
Lieve groetjes en een dikke krachtknuf voor jullie allemaal! Inge
Carole Roks
09-10-23 19:42:40
Lieve Inge,

Ruim twee jaar geleden zijn wij elkaar -in ons mooie vakgebied- tegengekomen en gelijk was er die klik en onze samenwerking een feit.

Namens de familie, die wij samen deze week hebben begeleid, mag ik jou nogmaals bedanken voor het prachtige in memoriam. Het verhaal van hun moeders leven was liefdevol en treffend! En met warme stem gesproken.
Henks woorden; een topper!

Woorden waar ik alleen maar achter kan staan. Jouw liefde voor het “vak” is warm en invoelbaar. Dank voor de fijne samenwerking voor nu en uiteraard in de toekomst.

Liefs, Carole / Mae Uitvaart
Opmerking:
Lieve Carole, wat een fijne complimenten en warme woorden. De prettige samenwerking is geheel wederzijds, we hebben al bijna aan een half woord genoeg ;-) Ik vertrouw er dan ook op dat we samen nog veel in ons vak kunnen betekenen voor families. Dankjewel voor deze lieve reactie in mijn gastenboek, ben ik blij mee!!
Liefs, Inge
Monique Prins
18-03-23 15:21:17
Wij waren erg onder de indruk dat Inge in zo'n kort tijdsbestek zich zo kon inleven in onze (schoon) moeder en echtgeote.
Ze heeft een prachtige levensloop verkodigd op een manier die iedereen erg aangreep.
Daarnaast hebben wij haar steun ook heel erg gewaardeerd.
Inge is een heel lief en warm persoon die hiervoor een gave heeft.
Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Heel veel liefs,
Familie Prins
Opmerking:
Lieve familie Prins, wat een ontzettend lieve, warme reactie. Het doet mij goed dat jullie kunnen terugkijken op een liefdevol afscheid. Het was voor mij prettig om dit samen met jullie te mogen doen, jullie zijn een stel fijne, open mensen!
Veel kracht en alle goeds verder gewenst!
Liefs, Inge
Familie van Ee
30-12-22 19:01:01
Inge heeft ons fantastisch bijgestaan na het plotselinge overlijden van onze man en (schoon)vader.
In een paar uur tijd heeft Inge een volledig memoriam geschreven. Ook had Inge een mooie invulling toen we de wens hadden om een praktische bijdrage te doen tijdens de uitvaart.
Inge gaf ons een gerust en vertrouwd gevoel en ook het begeleiden van de gehele uitvaart verliep geheel vlekkeloos.
We raden Inge iedereen aan!
Inge: BEDANKT voor alles!

Warme groet,
Familie van Ee
Opmerking:
Lieve familie Van Ee, wat een ontroerend mooi berichtje, werkelijk een cadeautje, zo op de valreep van het tweede jaar dat ik als uitvaartspreker ga afsluiten. Dank jullie wel! Maar ook zo fijn dat Tiny ons bij elkaar wist te brengen hè? Samen hebben we er, ondanks dat enorme verdriet, een afscheid van kunnen maken, welke jullie lieve man, (schoon)vader en grote vriend van Nounou, zo ontzettend verdiende.
Ik wens jullie alle kracht toe die maar nodig is om het verdriet van gemis te doorleven en door te kunnen leven, een dikke knuffel van mij.
Liefdevolle groetjes, Inge
Thea Lebbink
25-12-22 12:32:35
Lieve Inge,
Ik wil je via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken voor het zo mooi verwoorden van het levensverhaal van mijn moeder.

In het voorgesprek heb je zo goed geluisterd en gevoeld wat de behoefte was van ieder kind. Het was best veel wat je te horen kreeg. Maar wat heb jij er een mooi geheel van gemaakt met respect voor alle gevoelens en daarbij mijn moeder in haar waarde gelaten. De boodschap voor ons allen die haar gekend hebben neem ik mee.

In de week na haar uitvaart kreeg ik veel complimenten over de afscheidsdienst, deze zijn zeker jouw verdiensten.

Inge, je bent een betrokken vrouw met oog en oor voor het levensverhaal van de overledene en hun naaste. Ik ga je van harte aanbevelen.

Lieve groetjes
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn