Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

 Monuta Jacqueline ReijersVerzekerd bij Monuta? Geen probleem! Ook in samenwerking met Monuta ben ik inzetbaar als schrijver/spreker bij het afscheid. Via hen zelf of rechtstreeks kun je mij daarvoor altijd benaderen.


Meer over Monuta Jacqueline Reijers:
Wij willen u graag ontzorgen wanneer het gaat om het regelen van een uitvaart, zodat u alle tijd heeft om afscheid te nemen van uw overleden dierbare. Monuta Jacqueline Reijers staat voor uitvaartverzorging in Arnhem, Doesburg, Druten en De Liemers die perfect past bij de overledene. Tot in de details moet alles kloppen. We merken dat we in korte tijd een intensieve band opbouwen met de nabestaanden. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart hebben we intensief contact. Samen zorgen wij voor een liefdevolle laatste herinnering. De uitvaart maken we zo persoonlijk mogelijk, zodat deze een weerspiegeling is van het leven van uw dierbare. Alles is bespreekbaar.


Meer informatie, zie de website:   https://www.monuta.nl/vestiging/jacquelinereijers/?utm_medium=gmb&utm_source=google&utm_campaign=googlemybusiness&utm_content=arnhem

Of bel mij gerust.

Monuta -De steun bij ieder afscheid-

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn