Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Af en toe wordt zo'n reactie 'ingelijst' en geplaatst op Social Media.


 

Reactiehoekje

22 berichten op 3 pagina's
Romy Berendsen
09-01-24 15:53:23
Op de uitvaart van mijn oma, heeft Inge ontzettend mooi gesproken. Een super mooi verhaal van oma haar leven tot aan mijn afscheidsbrief. Heel bijzonder! Wij zijn Inge enorm dankbaar. Precies zoals oma het had gewild. Denkend aan alle kleine details. Inge is een super lieve, warme vrouw en gaf ons een fijn, vertrouwd gevoel. Naderhand nog een heel fijn gesprek gehad, waarbij we super mooie boekjes mochten ontvangen met de volledige teksten van de crematie. Enorm fijn om te hebben en terug te lezen!

Wij bevelen Inge aan iedereen aan!

Inge, nogmaals ontzettend bedankt voor al je mooie woorden en betrokkenheid.✨🌹
Opmerking:
Lieve Romy en familie, het was voor mij een eer om oma (Trees) te mogen ontmoeten en vooraf te helpen bij het invullen van haar afscheidsdienst. Het vertrouwen dat ik kreeg heeft mij geraakt en dat jullie nu achteraf zeggen dat alles zo naar wens en mooi was, doet mij erg goed. Ik zal Trees en jullie dan ook niet meer vergeten.
Ze gaat erg gemist worden, dat zeker, maar de herinneringen aan deze lieve vrouw zullen troosten, daar ben ik van overtuigd. En daarnaast doet het roodborstje dat wel........
Lieve groetjes en een dikke krachtknuf voor jullie allemaal! Inge
Carole Roks
09-10-23 19:42:40
Lieve Inge,

Ruim twee jaar geleden zijn wij elkaar -in ons mooie vakgebied- tegengekomen en gelijk was er die klik en onze samenwerking een feit.

Namens de familie, die wij samen deze week hebben begeleid, mag ik jou nogmaals bedanken voor het prachtige in memoriam. Het verhaal van hun moeders leven was liefdevol en treffend! En met warme stem gesproken.
Henks woorden; een topper!

Woorden waar ik alleen maar achter kan staan. Jouw liefde voor het “vak” is warm en invoelbaar. Dank voor de fijne samenwerking voor nu en uiteraard in de toekomst.

Liefs, Carole / Mae Uitvaart
Opmerking:
Lieve Carole, wat een fijne complimenten en warme woorden. De prettige samenwerking is geheel wederzijds, we hebben al bijna aan een half woord genoeg ;-) Ik vertrouw er dan ook op dat we samen nog veel in ons vak kunnen betekenen voor families. Dankjewel voor deze lieve reactie in mijn gastenboek, ben ik blij mee!!
Liefs, Inge
Monique Prins
18-03-23 15:21:17
Wij waren erg onder de indruk dat Inge in zo'n kort tijdsbestek zich zo kon inleven in onze (schoon) moeder en echtgeote.
Ze heeft een prachtige levensloop verkodigd op een manier die iedereen erg aangreep.
Daarnaast hebben wij haar steun ook heel erg gewaardeerd.
Inge is een heel lief en warm persoon die hiervoor een gave heeft.
Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Heel veel liefs,
Familie Prins
Opmerking:
Lieve familie Prins, wat een ontzettend lieve, warme reactie. Het doet mij goed dat jullie kunnen terugkijken op een liefdevol afscheid. Het was voor mij prettig om dit samen met jullie te mogen doen, jullie zijn een stel fijne, open mensen!
Veel kracht en alle goeds verder gewenst!
Liefs, Inge
Familie van Ee
30-12-22 19:01:01
Inge heeft ons fantastisch bijgestaan na het plotselinge overlijden van onze man en (schoon)vader.
In een paar uur tijd heeft Inge een volledig memoriam geschreven. Ook had Inge een mooie invulling toen we de wens hadden om een praktische bijdrage te doen tijdens de uitvaart.
Inge gaf ons een gerust en vertrouwd gevoel en ook het begeleiden van de gehele uitvaart verliep geheel vlekkeloos.
We raden Inge iedereen aan!
Inge: BEDANKT voor alles!

Warme groet,
Familie van Ee
Opmerking:
Lieve familie Van Ee, wat een ontroerend mooi berichtje, werkelijk een cadeautje, zo op de valreep van het tweede jaar dat ik als uitvaartspreker ga afsluiten. Dank jullie wel! Maar ook zo fijn dat Tiny ons bij elkaar wist te brengen hè? Samen hebben we er, ondanks dat enorme verdriet, een afscheid van kunnen maken, welke jullie lieve man, (schoon)vader en grote vriend van Nounou, zo ontzettend verdiende.
Ik wens jullie alle kracht toe die maar nodig is om het verdriet van gemis te doorleven en door te kunnen leven, een dikke knuffel van mij.
Liefdevolle groetjes, Inge
Thea Lebbink
25-12-22 12:32:35
Lieve Inge,
Ik wil je via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken voor het zo mooi verwoorden van het levensverhaal van mijn moeder.

In het voorgesprek heb je zo goed geluisterd en gevoeld wat de behoefte was van ieder kind. Het was best veel wat je te horen kreeg. Maar wat heb jij er een mooi geheel van gemaakt met respect voor alle gevoelens en daarbij mijn moeder in haar waarde gelaten. De boodschap voor ons allen die haar gekend hebben neem ik mee.

In de week na haar uitvaart kreeg ik veel complimenten over de afscheidsdienst, deze zijn zeker jouw verdiensten.

Inge, je bent een betrokken vrouw met oog en oor voor het levensverhaal van de overledene en hun naaste. Ik ga je van harte aanbevelen.

Lieve groetjes
Jilte M.
03-10-22 19:56:49
Inge heeft ons bijgestaan bij (de voorbereiding van) het afscheid van mijn moeder en wat was dit prettig. Inge nam alle tijd om onze verhalen te horen en op te schrijven. Tijdens de uitvaart heeft ze een prachtig (levens)verhaal verteld, precies zoals mijn moeder was. Inge heeft dit verhaal mooi aangevuld met een creatieve vorm. Alles was hierin mogelijk en Inge sloot hierbij goed aan bij onze wensen. We hebben het contact met Inge als heel erg prettig ervaren. Ze doet haar werk met liefde, warmte en betrokkenheid. Inge, bedankt dat je er voor ons was in deze moeilijk tijd!
Opmerking:
Lieve Jilte en familie, heel erg bedankt voor deze hartverwarmende woorden. Jullie maakten dat ik mij meteen op mijn gemak voelde en daardoor de vrijheid kreeg om er, in al zijn gewenste eenvoud, toch iets speciaals van te maken. Zo hebben we met elkaar het afscheid gerealiseerd dat moeder R. zo verdiende....... Jullie hebben zelf trouwens prachtig gesproken!
Voor de toekomst wens ik jullie veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toe.
Liefdevolle groet, Inge
Simone Hartjes
09-09-22 17:15:24
Gisteren hebben we afscheid genomen van mijn moeder. De uitvaart werd door Inge begeleid. Ze heeft veel tijd genomen voor het leren kennen van ma , wie ze was en wat haar bijzonder maakte. Het verhaal was heel persoonlijk en in haar stijl en raakte ons daardoor diep in ons hart. Het helpt ons enorm om terug te kijken op zo'n fijn afscheid. Hoe verdriet ook verbindend kan zijn...
Lieve Inge heel erg bedankt . We weten dat het een extra uitdaging was en dat heb je goed opgepakt.
Opmerking:
Lieve Simone, wat een ontzettend lieve reactie, ik ben er stil van...... Het was een eer om samen met jullie het afscheid van Wilhelmien vorm te mogen geven. Samen loslaten én zo naar anders vasthouden. Dat je hebt ervaren dat verdriet ook zorgde voor verbinding door een liefdevol afscheid, daar ben ik dankbaar voor. Ik wens jullie veel kracht, onderlinge liefde, zachtheid en lichtpuntjes toe. Maar....we zien elkaar!
Liefs, Inge
Tanja Huiskes Bodt
30-06-22 09:41:50
Lieve Inge, op 11 mei heb je de uitvaart van mijn vader verzorgt. Wat heb je mooi gesproken, zo liefdevol en warm. Met een lach en een traan was het verhaal zo prachtig verwoord, precies zoals mijn vader was. Naast de troostende woorden heb je ons een waardevolle herinnering gegeven.
Ontzettend bedankt voor alle liefde die we van jou hebben mogen ontvangen.
Opmerking:
Lieve Tanja, wat een ontzettend lieve en warme reactie, dankjewel daarvoor. We hebben het sámen gedaan. Het doet me goed dat jullie terugkijken op een liefdevol afscheid, dat verdiende jouw vader! Heel veel kracht, onderlinge liefde en lichtpuntjes gewenst voor de tijd die nog komt.
Liefs, Inge
Wim Wim LippetsB
17-06-22 09:21:00
Beste Inge was prachtig hoe je gesproken heb wil je nogmaals bedanken voor het mooie dat je voor ons gebracht heb mooier had niet ge kunt dankje mvg Wim en annie
Opmerking:
Wat mooi om te horen, Wim en Annie, dat jullie tevreden zijn met de dienst die samen maakten. Het was heel fijn om te kunnen helpen. Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om zonder jullie geliefde vrouw en moeder verder te gaan.
Liefdevolle groet, Inge
Mandy Bieleman
15-06-22 22:41:07
Inge ik wil je bedanken voor de mooie woorden op de uitvaart van mijn schoonmoeder.
15 juni heb ik afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder. Inge heeft een mooi levens verhaal in elkaar gezet. We hebben de eerste afspraak van alles kunnen zeggen en Inge heeft daar wat moois van gemaakt. Het verhaal kom binnen maar het was ook zo mooi. Het zijn mooie herinneringen. Echt super bedankt Inge.
Opmerking:
Hai Mandy, wat een fijne reactie op de afscheidsdienst, die ik gisteren voor jullie mocht verzorgen. Dankjewel voor deze mooie woorden. Ik wens jou met je kersverse gezinnetje, naast veel kracht ook alle goeds voor de toekomst toe, geniet van elkaar!
Liefdevolle groet, Inge
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn