Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.


Reactiehoekje

12 berichten op 2 pagina's
Renate Tromp
10-04-22 18:06:48
Wat heeft Inge tijdens de uitvaart van onze vader op vrijdag 18 maart prachtig en met liefde gesproken! Nog altijd ben ik er erg van onder de indruk hoe Inge het leven van onze vader, na één ontmoeting met ons, zo treffend en waardig heeft verwoord. Haar warme persoonlijkheid en liefdevolle aandacht voor ieder van ons voelde als een cadeautje in een verdrietige periode. Inge, ik ben zo blij dat we stiekem toch een klein beetje ondeugend zijn geweest…. :-)
Opmerking:
Lieve Renate en Mirjam, wat een lieve en hartverwarmende reactie, ik ben er sprakeloos van. Fijn om te horen dat jullie de samenwerking met mij zo hebben ervaren. Samen hebben we er een heel intiem en passend afscheid van kunnen maken, dat voor mij ook erg goed voelde. Dank voor jullie vertrouwen en openheid. Mijn wens is dat de herinnering aan de dienst met dat beetje ondeugd ;-) en de 'doosjes' jullie zullen ondersteunen in het rouwproces. Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes gewenst voor de toekomst!
Liefs, Inge
Christina De graaf
15-03-22 07:00:38
Onze eerste uitvaart samenwerken was vorige maand een feit.
Wat ontzettend fijn en prettig om met jou te mogen samenwerken.
De dienst heb je prachtig in elkaar gezet en fantastische voorgedragen.
Rustig en kalm zoals je bent neem je dat mee en dat is erg prettig om na te luisteren.
De familie was erg tevreden en ik zeker ook.

Inge bedankt
Opmerking:
Dankjewel Christina, voor deze mooie complimenten. Het genoegen was geheel wederzijds, ik vond de manier van samenwerken ook prettig en heel natuurlijk en soepel gaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg fijn dat zowel de familie als jij tevreden zijn met mijn bijdrage aan de afscheidsdienst.
Liefs, Inge
Esmeralda van Haren
16-01-22 11:20:52
Bij het afscheid van mijn moeder heeft Inge gesproken. De tekst waarin Inge haar levenspad heeft verwoord was heel treffend. Het was prachtig! Woorden kunnen zo troostend zijn..... Ze zorgde ook voor mooie verbindingen tussen de verschillende onderdelen van het afscheid. We kijken terug op een heel mooi en warm afscheid.
Opmerking:
Lieve Esmeralda en familie, dank voor deze warme woorden. Fijn dat de dienst jullie wat troost heeft geboden en jullie er met een goed gevoel op terugkijken. Ik heb het met alle liefde gedaan, en het contact met jullie allemaal als heel prettig en warm ervaren. We hebben er echt samen iets moois van gemaakt!
Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toegewenst voor de tijd die nog komt.....Liefs, Inge.
Gerard van Blanken
08-11-21 13:10:15
Op 28 september heeft Inge ons bijgestaan tijdens de uitvaart van onze moeder.
Dit heeft Inge gedaan op een zeer liefdevolle wijze waar wij veel steun aan hebben gehad. Inge ik wil je ook namens mijn broers heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden en het bijstaan van ons in deze moeilijke tijd.
Gerard,Ruud,John en Peter
Opmerking:
Beste Gerard, Ruud, John en Peter, dank voor jullie bericht. Heel fijn om te lezen dat ik jullie tot steun kon zijn. Met alle liefde, heb ik mijn steentje mogen en dus kunnen bijdragen, zodat we samen een mooi afscheid voor moeder hebben gemaakt.. Dank voor jullie vertrouwen, veel kracht verder gewenst en alle goeds voor de toekomst!
Liefdevolle groet, Inge
Henriëtte du Plessis
01-11-21 21:53:34
2 Oktober jl was Inge onze spreekster bij de crematie van mijn lieve schoonmoeder. Het was zo mooi en prachtig gelezen. Dank je wel Inge, dat je ons bijstond op die moeilijke dag. Namens ons allen.
Opmerking:
Lieve familie Du Plessis, wat een fijn bericht! Dank hiervoor en voor jullie vertrouwen in mij, zodat we samen de dienst een mooie invulling konden geven. Met alle liefde gedaan, hopelijk geeft het jullie wat troost en steun voor de toekomst. Veel kracht gewenst voor de moeilijke dagen.
Liefdevolle groet, Inge.
Jeannette Span
07-10-21 14:28:30
13september 2021 is de uitvaart geweest van mijn man die Inge verzorgt heeft. Zij heeft dit zo liefdevol en warm gedaan, helemaal top. Dank je wel Inge dat je dit voor ons gedaan hebt. Jeannette en kinderen
Opmerking:
Lieve Jeannette, kinderen en kleindochter, wat een ontzettend fijn bericht in mijn gastenboek. Heel erg graag en met alle liefde voor jullie gedaan. Hopelijk geeft het tevreden terugkijken op de afscheidsdienst wat troost en houvast voor de toekomst.
Liefdevolle groet, Inge (en een knuf voor opa's mooie kleine meid ;-)
Saskia Saskia Beek
03-05-21 19:37:02
Herinner
Hoor mij nog in stilte,
Voel mij in de wind.
Zie mij in het water,
Als herinneren begint.
Luister wat de storm zegt,
Proef die druppel dauw.
Koester elke herinnering,
Dan ben ik steeds bij jou.

Inge, dank je wel voor het spreken bij de uitvaart van m'n lieve schoonmoeder. Je hebt ons een hele waardevolle herinnering mee gegeven door onze teksten en muziek als 1 levensverhaal te maken. Heel bijzonder hoe kloppend haar levenspad werd vertelt door jou.
Dank je wel voor deze mooie herinnering.

Tevens wil ik je bedanken voor je luisterend oor en de aandacht voor iedereen.

Je hebt in deze verdrietige tijd een mooie dierbare sprankeling mee gegeven!
Opmerking:
Dankjewel Saskia, het was een voorrecht om de afscheidsbijeenkomst voor jullie te mogen voorgaan. Wat mooi dat je dit bericht begint met mijn gedicht. Hopelijk geeft het jullie troost en kracht om verder te gaan zonder jullie geliefde (schoon)ma en oma. Graag bedank ik jullie voor het in mij gestelde vertrouwen. We hebben er met z'n allen iets bijzonders van gemaakt!
Liefdevolle groet, Inge
Inez Wiggers
27-02-21 14:19:03
Woorden geven aan je verdriet...
Woorden schieten vaak tekort...
Jij weet die woorden te vinden!
Zelfs op de uitvaart van je eigen moeder, mijn tante.
Ik heb stil en vol aandacht naar je geluisterd.
Ik hoop dat veel mensen jou zullen vinden. Zodat jij kunt verwoorden waar hun woorden tekort schieten!
Warme groet,
Inez
Opmerking:
Dankjewel, lieve Inez, voor deze warme woorden van jou. Ik ga mijn best doen! liefs, Inge
Monique Sueters
04-02-21 16:57:31
Plotseling kwam ik in een verdrietige situatie terecht. Mijn broertje was overleden, de dag daarna was er nog onduidelijkheid over een spreker. Ik wilde zelf ook wat zeggen over mijn leven samen met mijn broertje, maar hoe en wat? Inge kwam opeens in mijn hoofd, ik ken haar al lang, maar ook elkaar jaren niet gezien. Ik volgde haar op Facebook. Haar vrijwilligerswerk, haar ervaring op verschillende gebieden met betrekking tot de dood en hoe mooi ze het verwoorde. Als zij schreef was ik er met de volle aandacht bij, zo mooi en ze raakte mijn gevoel. Ze ging ook nog een opleiding volgen met passie. Slaagde met vlag en wimpel! Echt verdiend!
Ik heb persoonlijk meegemaakt hoe ze naar mij luisterde, zij zich kon inleven wat ik voelde en wat ik graag wilde zeggen over mijn leven met mijn broertje, dat ik ook juist de leuke dingen wilde zeggen. Ze wist precies wat ik bedoelde, maar ook had ik veel verdriet. Zij gaf mij steun, ze schreef mijn woorden op, dit waren zeer mooie woorden en iedereen luisterde aandachtig. Inge weet precies waar de mensen naar luisteren dat de aandacht blijft. Ik kreeg tips, ze was betrokken en dat vrijblijvend. Dat zegt al heel veel over een persoon! Wat ik bijzonder vond dat ik ook na de crematie contact met haar kon opnemen. Wanneer maak je zoiets mee? Eigenlijk nooit! Vaak houdt het op na een begrafenis of crematie, maar Inge is er ook daarna, altijd vol interesse in jouw gevoelens en handvatten om te gaan met rouw. Ze doorziet de mens en weet wat je nodig hebt. Zij heeft mij begeleidt zodat ik liefdevol kon loslaten!
Voor mij staat vast dat als ik in zo’n nare situatie kom dat Inge alles gaat begeleiden van A tot Z! Dat het een mooie dienst wordt, niet alleen mooi, maar ook heel speciaal. Mijn oprechte advies is: ga een gesprek met Inge aan, je voelt duidelijk haar interesse, haar betrokkenheid, zo bijzonder. Een afscheid kun je éénmalig doen, iets mooier dan liefdevol afscheid nemen bestaat niet!
Lieve Inge, ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat jij deed voor mij 💜💜💜
Opmerking:
Bedankt, Monique, voor zoveel lieve en dankbare woorden. Heel graag gedaan en ik wens je veel kracht! liefs, Inge
Nicky Heinne (uitvaartfotograaf)
02-02-21 17:19:42
Ik vroeg Inge om een pakkende tekst voor mij te schrijven van max 100 worden voor op de website van een samenwerkingspartner.
Het is een liefdevolle tekst geworden die helemaal bij mij past. Doordat we beiden in de uitvaartbranche werkzaam zijn voelen we elkaar erg goed aan.
Op naar de volgende samenwerking!
Opmerking:
Graag gedaan, Nicky en bedankt voor jouw fijne reactie hier! liefs, Inge
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn