Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.

Af en toe wordt zo'n reactie 'ingelijst' en geplaatst op Social Media.


 

Reactiehoekje

22 berichten op 2 pagina's
Romy Berendsen
09-01-24 15:53:23
Op de uitvaart van mijn oma, heeft Inge ontzettend mooi gesproken. Een super mooi verhaal van oma haar leven tot aan mijn afscheidsbrief. Heel bijzonder! Wij zijn Inge enorm dankbaar. Precies zoals oma het had gewild. Denkend aan alle kleine details. Inge is een super lieve, warme vrouw en gaf ons een fijn, vertrouwd gevoel. Naderhand nog een heel fijn gesprek gehad, waarbij we super mooie boekjes mochten ontvangen met de volledige teksten van de crematie. Enorm fijn om te hebben en terug te lezen!

Wij bevelen Inge aan iedereen aan!

Inge, nogmaals ontzettend bedankt voor al je mooie woorden en betrokkenheid.✨🌹
Opmerking:
Lieve Romy en familie, het was voor mij een eer om oma (Trees) te mogen ontmoeten en vooraf te helpen bij het invullen van haar afscheidsdienst. Het vertrouwen dat ik kreeg heeft mij geraakt en dat jullie nu achteraf zeggen dat alles zo naar wens en mooi was, doet mij erg goed. Ik zal Trees en jullie dan ook niet meer vergeten.
Ze gaat erg gemist worden, dat zeker, maar de herinneringen aan deze lieve vrouw zullen troosten, daar ben ik van overtuigd. En daarnaast doet het roodborstje dat wel........
Lieve groetjes en een dikke krachtknuf voor jullie allemaal! Inge
Carole Roks
09-10-23 19:42:40
Lieve Inge,

Ruim twee jaar geleden zijn wij elkaar -in ons mooie vakgebied- tegengekomen en gelijk was er die klik en onze samenwerking een feit.

Namens de familie, die wij samen deze week hebben begeleid, mag ik jou nogmaals bedanken voor het prachtige in memoriam. Het verhaal van hun moeders leven was liefdevol en treffend! En met warme stem gesproken.
Henks woorden; een topper!

Woorden waar ik alleen maar achter kan staan. Jouw liefde voor het “vak” is warm en invoelbaar. Dank voor de fijne samenwerking voor nu en uiteraard in de toekomst.

Liefs, Carole / Mae Uitvaart
Opmerking:
Lieve Carole, wat een fijne complimenten en warme woorden. De prettige samenwerking is geheel wederzijds, we hebben al bijna aan een half woord genoeg ;-) Ik vertrouw er dan ook op dat we samen nog veel in ons vak kunnen betekenen voor families. Dankjewel voor deze lieve reactie in mijn gastenboek, ben ik blij mee!!
Liefs, Inge
Monique Prins
18-03-23 15:21:17
Wij waren erg onder de indruk dat Inge in zo'n kort tijdsbestek zich zo kon inleven in onze (schoon) moeder en echtgeote.
Ze heeft een prachtige levensloop verkodigd op een manier die iedereen erg aangreep.
Daarnaast hebben wij haar steun ook heel erg gewaardeerd.
Inge is een heel lief en warm persoon die hiervoor een gave heeft.
Wij zouden haar aan iedereen aanbevelen.

Heel veel liefs,
Familie Prins
Opmerking:
Lieve familie Prins, wat een ontzettend lieve, warme reactie. Het doet mij goed dat jullie kunnen terugkijken op een liefdevol afscheid. Het was voor mij prettig om dit samen met jullie te mogen doen, jullie zijn een stel fijne, open mensen!
Veel kracht en alle goeds verder gewenst!
Liefs, Inge
Familie van Ee
30-12-22 19:01:01
Inge heeft ons fantastisch bijgestaan na het plotselinge overlijden van onze man en (schoon)vader.
In een paar uur tijd heeft Inge een volledig memoriam geschreven. Ook had Inge een mooie invulling toen we de wens hadden om een praktische bijdrage te doen tijdens de uitvaart.
Inge gaf ons een gerust en vertrouwd gevoel en ook het begeleiden van de gehele uitvaart verliep geheel vlekkeloos.
We raden Inge iedereen aan!
Inge: BEDANKT voor alles!

Warme groet,
Familie van Ee
Opmerking:
Lieve familie Van Ee, wat een ontroerend mooi berichtje, werkelijk een cadeautje, zo op de valreep van het tweede jaar dat ik als uitvaartspreker ga afsluiten. Dank jullie wel! Maar ook zo fijn dat Tiny ons bij elkaar wist te brengen hè? Samen hebben we er, ondanks dat enorme verdriet, een afscheid van kunnen maken, welke jullie lieve man, (schoon)vader en grote vriend van Nounou, zo ontzettend verdiende.
Ik wens jullie alle kracht toe die maar nodig is om het verdriet van gemis te doorleven en door te kunnen leven, een dikke knuffel van mij.
Liefdevolle groetjes, Inge
Thea Lebbink
25-12-22 12:32:35
Lieve Inge,
Ik wil je via deze weg nogmaals heel hartelijk bedanken voor het zo mooi verwoorden van het levensverhaal van mijn moeder.

In het voorgesprek heb je zo goed geluisterd en gevoeld wat de behoefte was van ieder kind. Het was best veel wat je te horen kreeg. Maar wat heb jij er een mooi geheel van gemaakt met respect voor alle gevoelens en daarbij mijn moeder in haar waarde gelaten. De boodschap voor ons allen die haar gekend hebben neem ik mee.

In de week na haar uitvaart kreeg ik veel complimenten over de afscheidsdienst, deze zijn zeker jouw verdiensten.

Inge, je bent een betrokken vrouw met oog en oor voor het levensverhaal van de overledene en hun naaste. Ik ga je van harte aanbevelen.

Lieve groetjes
Jilte M.
03-10-22 19:56:49
Inge heeft ons bijgestaan bij (de voorbereiding van) het afscheid van mijn moeder en wat was dit prettig. Inge nam alle tijd om onze verhalen te horen en op te schrijven. Tijdens de uitvaart heeft ze een prachtig (levens)verhaal verteld, precies zoals mijn moeder was. Inge heeft dit verhaal mooi aangevuld met een creatieve vorm. Alles was hierin mogelijk en Inge sloot hierbij goed aan bij onze wensen. We hebben het contact met Inge als heel erg prettig ervaren. Ze doet haar werk met liefde, warmte en betrokkenheid. Inge, bedankt dat je er voor ons was in deze moeilijk tijd!
Opmerking:
Lieve Jilte en familie, heel erg bedankt voor deze hartverwarmende woorden. Jullie maakten dat ik mij meteen op mijn gemak voelde en daardoor de vrijheid kreeg om er, in al zijn gewenste eenvoud, toch iets speciaals van te maken. Zo hebben we met elkaar het afscheid gerealiseerd dat moeder R. zo verdiende....... Jullie hebben zelf trouwens prachtig gesproken!
Voor de toekomst wens ik jullie veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toe.
Liefdevolle groet, Inge
Simone Hartjes
09-09-22 17:15:24
Gisteren hebben we afscheid genomen van mijn moeder. De uitvaart werd door Inge begeleid. Ze heeft veel tijd genomen voor het leren kennen van ma , wie ze was en wat haar bijzonder maakte. Het verhaal was heel persoonlijk en in haar stijl en raakte ons daardoor diep in ons hart. Het helpt ons enorm om terug te kijken op zo'n fijn afscheid. Hoe verdriet ook verbindend kan zijn...
Lieve Inge heel erg bedankt . We weten dat het een extra uitdaging was en dat heb je goed opgepakt.
Opmerking:
Lieve Simone, wat een ontzettend lieve reactie, ik ben er stil van...... Het was een eer om samen met jullie het afscheid van Wilhelmien vorm te mogen geven. Samen loslaten én zo naar anders vasthouden. Dat je hebt ervaren dat verdriet ook zorgde voor verbinding door een liefdevol afscheid, daar ben ik dankbaar voor. Ik wens jullie veel kracht, onderlinge liefde, zachtheid en lichtpuntjes toe. Maar....we zien elkaar!
Liefs, Inge
Tanja Huiskes Bodt
30-06-22 09:41:50
Lieve Inge, op 11 mei heb je de uitvaart van mijn vader verzorgt. Wat heb je mooi gesproken, zo liefdevol en warm. Met een lach en een traan was het verhaal zo prachtig verwoord, precies zoals mijn vader was. Naast de troostende woorden heb je ons een waardevolle herinnering gegeven.
Ontzettend bedankt voor alle liefde die we van jou hebben mogen ontvangen.
Opmerking:
Lieve Tanja, wat een ontzettend lieve en warme reactie, dankjewel daarvoor. We hebben het sámen gedaan. Het doet me goed dat jullie terugkijken op een liefdevol afscheid, dat verdiende jouw vader! Heel veel kracht, onderlinge liefde en lichtpuntjes gewenst voor de tijd die nog komt.
Liefs, Inge
Wim Wim LippetsB
17-06-22 09:21:00
Beste Inge was prachtig hoe je gesproken heb wil je nogmaals bedanken voor het mooie dat je voor ons gebracht heb mooier had niet ge kunt dankje mvg Wim en annie
Opmerking:
Wat mooi om te horen, Wim en Annie, dat jullie tevreden zijn met de dienst die samen maakten. Het was heel fijn om te kunnen helpen. Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om zonder jullie geliefde vrouw en moeder verder te gaan.
Liefdevolle groet, Inge
Mandy Bieleman
15-06-22 22:41:07
Inge ik wil je bedanken voor de mooie woorden op de uitvaart van mijn schoonmoeder.
15 juni heb ik afscheid moeten nemen van mijn schoonmoeder. Inge heeft een mooi levens verhaal in elkaar gezet. We hebben de eerste afspraak van alles kunnen zeggen en Inge heeft daar wat moois van gemaakt. Het verhaal kom binnen maar het was ook zo mooi. Het zijn mooie herinneringen. Echt super bedankt Inge.
Opmerking:
Hai Mandy, wat een fijne reactie op de afscheidsdienst, die ik gisteren voor jullie mocht verzorgen. Dankjewel voor deze mooie woorden. Ik wens jou met je kersverse gezinnetje, naast veel kracht ook alle goeds voor de toekomst toe, geniet van elkaar!
Liefdevolle groet, Inge
Renate Tromp
10-04-22 18:06:48
Wat heeft Inge tijdens de uitvaart van onze vader op vrijdag 18 maart prachtig en met liefde gesproken! Nog altijd ben ik er erg van onder de indruk hoe Inge het leven van onze vader, na één ontmoeting met ons, zo treffend en waardig heeft verwoord. Haar warme persoonlijkheid en liefdevolle aandacht voor ieder van ons voelde als een cadeautje in een verdrietige periode. Inge, ik ben zo blij dat we stiekem toch een klein beetje ondeugend zijn geweest…. :-)
Opmerking:
Lieve Renate en Mirjam, wat een lieve en hartverwarmende reactie, ik ben er sprakeloos van. Fijn om te horen dat jullie de samenwerking met mij zo hebben ervaren. Samen hebben we er een heel intiem en passend afscheid van kunnen maken, dat voor mij ook erg goed voelde. Dank voor jullie vertrouwen en openheid. Mijn wens is dat de herinnering aan de dienst met dat beetje ondeugd ;-) en de 'doosjes' jullie zullen ondersteunen in het rouwproces. Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes gewenst voor de toekomst!
Liefs, Inge
Christina De graaf
15-03-22 07:00:38
Onze eerste uitvaart samenwerken was vorige maand een feit.
Wat ontzettend fijn en prettig om met jou te mogen samenwerken.
De dienst heb je prachtig in elkaar gezet en fantastische voorgedragen.
Rustig en kalm zoals je bent neem je dat mee en dat is erg prettig om na te luisteren.
De familie was erg tevreden en ik zeker ook.

Inge bedankt
Opmerking:
Dankjewel Christina, voor deze mooie complimenten. Het genoegen was geheel wederzijds, ik vond de manier van samenwerken ook prettig en heel natuurlijk en soepel gaan. Zeker voor herhaling vatbaar. Erg fijn dat zowel de familie als jij tevreden zijn met mijn bijdrage aan de afscheidsdienst.
Liefs, Inge
Esmeralda van Haren
16-01-22 11:20:52
Bij het afscheid van mijn moeder heeft Inge gesproken. De tekst waarin Inge haar levenspad heeft verwoord was heel treffend. Het was prachtig! Woorden kunnen zo troostend zijn..... Ze zorgde ook voor mooie verbindingen tussen de verschillende onderdelen van het afscheid. We kijken terug op een heel mooi en warm afscheid.
Opmerking:
Lieve Esmeralda en familie, dank voor deze warme woorden. Fijn dat de dienst jullie wat troost heeft geboden en jullie er met een goed gevoel op terugkijken. Ik heb het met alle liefde gedaan, en het contact met jullie allemaal als heel prettig en warm ervaren. We hebben er echt samen iets moois van gemaakt!
Veel kracht, zachtheid en lichtpuntjes toegewenst voor de tijd die nog komt.....Liefs, Inge.
Gerard van Blanken
08-11-21 13:10:15
Op 28 september heeft Inge ons bijgestaan tijdens de uitvaart van onze moeder.
Dit heeft Inge gedaan op een zeer liefdevolle wijze waar wij veel steun aan hebben gehad. Inge ik wil je ook namens mijn broers heel hartelijk bedanken voor de mooie woorden en het bijstaan van ons in deze moeilijke tijd.
Gerard,Ruud,John en Peter
Opmerking:
Beste Gerard, Ruud, John en Peter, dank voor jullie bericht. Heel fijn om te lezen dat ik jullie tot steun kon zijn. Met alle liefde, heb ik mijn steentje mogen en dus kunnen bijdragen, zodat we samen een mooi afscheid voor moeder hebben gemaakt.. Dank voor jullie vertrouwen, veel kracht verder gewenst en alle goeds voor de toekomst!
Liefdevolle groet, Inge
Henriëtte du Plessis
01-11-21 21:53:34
2 Oktober jl was Inge onze spreekster bij de crematie van mijn lieve schoonmoeder. Het was zo mooi en prachtig gelezen. Dank je wel Inge, dat je ons bijstond op die moeilijke dag. Namens ons allen.
Opmerking:
Lieve familie Du Plessis, wat een fijn bericht! Dank hiervoor en voor jullie vertrouwen in mij, zodat we samen de dienst een mooie invulling konden geven. Met alle liefde gedaan, hopelijk geeft het jullie wat troost en steun voor de toekomst. Veel kracht gewenst voor de moeilijke dagen.
Liefdevolle groet, Inge.
Jeannette Span
07-10-21 14:28:30
13september 2021 is de uitvaart geweest van mijn man die Inge verzorgt heeft. Zij heeft dit zo liefdevol en warm gedaan, helemaal top. Dank je wel Inge dat je dit voor ons gedaan hebt. Jeannette en kinderen
Opmerking:
Lieve Jeannette, kinderen en kleindochter, wat een ontzettend fijn bericht in mijn gastenboek. Heel erg graag en met alle liefde voor jullie gedaan. Hopelijk geeft het tevreden terugkijken op de afscheidsdienst wat troost en houvast voor de toekomst.
Liefdevolle groet, Inge (en een knuf voor opa's mooie kleine meid ;-)
Saskia Saskia Beek
03-05-21 19:37:02
Herinner
Hoor mij nog in stilte,
Voel mij in de wind.
Zie mij in het water,
Als herinneren begint.
Luister wat de storm zegt,
Proef die druppel dauw.
Koester elke herinnering,
Dan ben ik steeds bij jou.

Inge, dank je wel voor het spreken bij de uitvaart van m'n lieve schoonmoeder. Je hebt ons een hele waardevolle herinnering mee gegeven door onze teksten en muziek als 1 levensverhaal te maken. Heel bijzonder hoe kloppend haar levenspad werd vertelt door jou.
Dank je wel voor deze mooie herinnering.

Tevens wil ik je bedanken voor je luisterend oor en de aandacht voor iedereen.

Je hebt in deze verdrietige tijd een mooie dierbare sprankeling mee gegeven!
Opmerking:
Dankjewel Saskia, het was een voorrecht om de afscheidsbijeenkomst voor jullie te mogen voorgaan. Wat mooi dat je dit bericht begint met mijn gedicht. Hopelijk geeft het jullie troost en kracht om verder te gaan zonder jullie geliefde (schoon)ma en oma. Graag bedank ik jullie voor het in mij gestelde vertrouwen. We hebben er met z'n allen iets bijzonders van gemaakt!
Liefdevolle groet, Inge
Inez Wiggers
27-02-21 14:19:03
Woorden geven aan je verdriet...
Woorden schieten vaak tekort...
Jij weet die woorden te vinden!
Zelfs op de uitvaart van je eigen moeder, mijn tante.
Ik heb stil en vol aandacht naar je geluisterd.
Ik hoop dat veel mensen jou zullen vinden. Zodat jij kunt verwoorden waar hun woorden tekort schieten!
Warme groet,
Inez
Opmerking:
Dankjewel, lieve Inez, voor deze warme woorden van jou. Ik ga mijn best doen! liefs, Inge
Monique Sueters
04-02-21 16:57:31
Plotseling kwam ik in een verdrietige situatie terecht. Mijn broertje was overleden, de dag daarna was er nog onduidelijkheid over een spreker. Ik wilde zelf ook wat zeggen over mijn leven samen met mijn broertje, maar hoe en wat? Inge kwam opeens in mijn hoofd, ik ken haar al lang, maar ook elkaar jaren niet gezien. Ik volgde haar op Facebook. Haar vrijwilligerswerk, haar ervaring op verschillende gebieden met betrekking tot de dood en hoe mooi ze het verwoorde. Als zij schreef was ik er met de volle aandacht bij, zo mooi en ze raakte mijn gevoel. Ze ging ook nog een opleiding volgen met passie. Slaagde met vlag en wimpel! Echt verdiend!
Ik heb persoonlijk meegemaakt hoe ze naar mij luisterde, zij zich kon inleven wat ik voelde en wat ik graag wilde zeggen over mijn leven met mijn broertje, dat ik ook juist de leuke dingen wilde zeggen. Ze wist precies wat ik bedoelde, maar ook had ik veel verdriet. Zij gaf mij steun, ze schreef mijn woorden op, dit waren zeer mooie woorden en iedereen luisterde aandachtig. Inge weet precies waar de mensen naar luisteren dat de aandacht blijft. Ik kreeg tips, ze was betrokken en dat vrijblijvend. Dat zegt al heel veel over een persoon! Wat ik bijzonder vond dat ik ook na de crematie contact met haar kon opnemen. Wanneer maak je zoiets mee? Eigenlijk nooit! Vaak houdt het op na een begrafenis of crematie, maar Inge is er ook daarna, altijd vol interesse in jouw gevoelens en handvatten om te gaan met rouw. Ze doorziet de mens en weet wat je nodig hebt. Zij heeft mij begeleidt zodat ik liefdevol kon loslaten!
Voor mij staat vast dat als ik in zo’n nare situatie kom dat Inge alles gaat begeleiden van A tot Z! Dat het een mooie dienst wordt, niet alleen mooi, maar ook heel speciaal. Mijn oprechte advies is: ga een gesprek met Inge aan, je voelt duidelijk haar interesse, haar betrokkenheid, zo bijzonder. Een afscheid kun je éénmalig doen, iets mooier dan liefdevol afscheid nemen bestaat niet!
Lieve Inge, ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat jij deed voor mij 💜💜💜
Opmerking:
Bedankt, Monique, voor zoveel lieve en dankbare woorden. Heel graag gedaan en ik wens je veel kracht! liefs, Inge
Nicky Heinne (uitvaartfotograaf)
02-02-21 17:19:42
Ik vroeg Inge om een pakkende tekst voor mij te schrijven van max 100 worden voor op de website van een samenwerkingspartner.
Het is een liefdevolle tekst geworden die helemaal bij mij past. Doordat we beiden in de uitvaartbranche werkzaam zijn voelen we elkaar erg goed aan.
Op naar de volgende samenwerking!
Opmerking:
Graag gedaan, Nicky en bedankt voor jouw fijne reactie hier! liefs, Inge
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn