Liefdevol Loslaten

 Samen naar anders vasthouden

'Reactiehoekje'


Laat jij ook een bericht achter over jouw ervaringen met mij?
Fijn, dankjewel alvast! Jouw bijdrage wordt enorm gewaardeerd.


Reactiehoekje

12 berichten op 3 pagina's
Jeannette Span
07-10-21 14:28:30
13september 2021 is de uitvaart geweest van mijn man die Inge verzorgt heeft. Zij heeft dit zo liefdevol en warm gedaan, helemaal top. Dank je wel Inge dat je dit voor ons gedaan hebt. Jeannette en kinderen
Opmerking:
Lieve Jeannette, kinderen en kleindochter, wat een ontzettend fijn bericht in mijn gastenboek. Heel erg graag en met alle liefde voor jullie gedaan. Hopelijk geeft het tevreden terugkijken op de afscheidsdienst wat troost en houvast voor de toekomst.
Liefdevolle groet, Inge (en een knuf voor opa's mooie kleine meid ;-)
Saskia Saskia Beek
03-05-21 19:37:02
Herinner
Hoor mij nog in stilte,
Voel mij in de wind.
Zie mij in het water,
Als herinneren begint.
Luister wat de storm zegt,
Proef die druppel dauw.
Koester elke herinnering,
Dan ben ik steeds bij jou.

Inge, dank je wel voor het spreken bij de uitvaart van m'n lieve schoonmoeder. Je hebt ons een hele waardevolle herinnering mee gegeven door onze teksten en muziek als 1 levensverhaal te maken. Heel bijzonder hoe kloppend haar levenspad werd vertelt door jou.
Dank je wel voor deze mooie herinnering.

Tevens wil ik je bedanken voor je luisterend oor en de aandacht voor iedereen.

Je hebt in deze verdrietige tijd een mooie dierbare sprankeling mee gegeven!
Opmerking:
Dankjewel Saskia, het was een voorrecht om de afscheidsbijeenkomst voor jullie te mogen voorgaan. Wat mooi dat je dit bericht begint met mijn gedicht. Hopelijk geeft het jullie troost en kracht om verder te gaan zonder jullie geliefde (schoon)ma en oma. Graag bedank ik jullie voor het in mij gestelde vertrouwen. We hebben er met z'n allen iets bijzonders van gemaakt!
Liefdevolle groet, Inge
Inez Wiggers
27-02-21 14:19:03
Woorden geven aan je verdriet...
Woorden schieten vaak tekort...
Jij weet die woorden te vinden!
Zelfs op de uitvaart van je eigen moeder, mijn tante.
Ik heb stil en vol aandacht naar je geluisterd.
Ik hoop dat veel mensen jou zullen vinden. Zodat jij kunt verwoorden waar hun woorden tekort schieten!
Warme groet,
Inez
Opmerking:
Dankjewel, lieve Inez, voor deze warme woorden van jou. Ik ga mijn best doen! liefs, Inge
Monique Sueters
04-02-21 16:57:31
Plotseling kwam ik in een verdrietige situatie terecht. Mijn broertje was overleden, de dag daarna was er nog onduidelijkheid over een spreker. Ik wilde zelf ook wat zeggen over mijn leven samen met mijn broertje, maar hoe en wat? Inge kwam opeens in mijn hoofd, ik ken haar al lang, maar ook elkaar jaren niet gezien. Ik volgde haar op Facebook. Haar vrijwilligerswerk, haar ervaring op verschillende gebieden met betrekking tot de dood en hoe mooi ze het verwoorde. Als zij schreef was ik er met de volle aandacht bij, zo mooi en ze raakte mijn gevoel. Ze ging ook nog een opleiding volgen met passie. Slaagde met vlag en wimpel! Echt verdiend!
Ik heb persoonlijk meegemaakt hoe ze naar mij luisterde, zij zich kon inleven wat ik voelde en wat ik graag wilde zeggen over mijn leven met mijn broertje, dat ik ook juist de leuke dingen wilde zeggen. Ze wist precies wat ik bedoelde, maar ook had ik veel verdriet. Zij gaf mij steun, ze schreef mijn woorden op, dit waren zeer mooie woorden en iedereen luisterde aandachtig. Inge weet precies waar de mensen naar luisteren dat de aandacht blijft. Ik kreeg tips, ze was betrokken en dat vrijblijvend. Dat zegt al heel veel over een persoon! Wat ik bijzonder vond dat ik ook na de crematie contact met haar kon opnemen. Wanneer maak je zoiets mee? Eigenlijk nooit! Vaak houdt het op na een begrafenis of crematie, maar Inge is er ook daarna, altijd vol interesse in jouw gevoelens en handvatten om te gaan met rouw. Ze doorziet de mens en weet wat je nodig hebt. Zij heeft mij begeleidt zodat ik liefdevol kon loslaten!
Voor mij staat vast dat als ik in zo’n nare situatie kom dat Inge alles gaat begeleiden van A tot Z! Dat het een mooie dienst wordt, niet alleen mooi, maar ook heel speciaal. Mijn oprechte advies is: ga een gesprek met Inge aan, je voelt duidelijk haar interesse, haar betrokkenheid, zo bijzonder. Een afscheid kun je éénmalig doen, iets mooier dan liefdevol afscheid nemen bestaat niet!
Lieve Inge, ik wil je hartelijk bedanken voor alles wat jij deed voor mij 💜💜💜
Opmerking:
Bedankt, Monique, voor zoveel lieve en dankbare woorden. Heel graag gedaan en ik wens je veel kracht! liefs, Inge
Nicky Heinne (uitvaartfotograaf)
02-02-21 17:19:42
Ik vroeg Inge om een pakkende tekst voor mij te schrijven van max 100 worden voor op de website van een samenwerkingspartner.
Het is een liefdevolle tekst geworden die helemaal bij mij past. Doordat we beiden in de uitvaartbranche werkzaam zijn voelen we elkaar erg goed aan.
Op naar de volgende samenwerking!
Opmerking:
Graag gedaan, Nicky en bedankt voor jouw fijne reactie hier! liefs, Inge
Tonen: 5  10   20
Terug naar Welkom

 

                                                 

                                                                            

E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn